image/svg+xml Openclipart

Puori CP1 Collageenpeptiden

4.7/5.0 (3 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Puori CP1 Collageenpeptiden? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Waarom zou je collageen nemen?

Voedselbronnen van collageen zoals botten, pezen en ander bindweefsel worden in veel kleinere hoeveelheden gegeten dan ooit tevoren. CP1 is een handige manier om ervoor te zorgen dat je lichaam de juiste vitale bouwstenen krijgt welke mogelijk missen door een typisch westers dieet met veel mager vlees, zuivel en plantaardige eiwitbronnen.

Ingrediënten

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en komt vooral voor in de spieren en het bindweefsel, waar het van vitaal belang is voor de vorming en functie van met name huid, haar, nagels, gewrichten, pezen en botten.

CP1 van Puori is een schoon, hoogwaardig gehydrolyseerd collageenpoeder, dat alleen pure collageenpeptiden bevat die zorgen voor een optimale opname en werking in het lichaam. Het is gemaakt van gehydrolyseerd collageen van koeien en bevat collageen type 1 en 3.

Collageen heeft een complex aminozuurprofiel met een mix van zowel voorwaardelijke als essentiële types. Het is bijzonder hoog in voorwaardelijke aminozuren, zoals arginine, glycine en proline, die geweldig zijn voor de ondersteuning van de structuur van onze gewrichten, nagels, huid, haar, evenals de gezondheid van onze darmen en pezen.

CP1 is een niet gearomatiseerd poeder dat gemakkelijk oplost en zich mengt in een koude of warme drank, zonder toevoeging van enige smaak. Elke schep CP1 levert u meer dan 90% zuiver eiwit, dat het voedingsprofiel van elke drank, smoothie of andere drank verrijkt.

Nieuwe grondstoffen

Bij Puori willen we onze klanten alleen de beste producten aanbieden en een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling is het grondig selecteren en testen van zowel ingrediënten als leveranciers. Helaas kon onze vorige leverancier van collageenpoeder dit niet meer produceren, waardoor we van grondstof en leverancier moesten veranderen. Het nieuwe poeder heeft hetzelfde aminozuurprofiel als het vorige poeder en het actieve gehalte, de absorptie, de smaak en de voordelen zijn nog steeds hetzelfde.

Omdat ons collageen een natuurproduct is, kan de grootte van de collageenmoleculen van tijd tot tijd iets variëren, en daarom moet u het misschien iets meer roeren of kan het moeilijker oplossen. Als het collageen klontert, is er niets mis met het product, er zijn gewoon enkele natuurlijke factoren die van invloed kunnen zijn en verklaren waarom het niet reageert zoals gewoonlijk.

Bovendien kunnen de collageenmoleculen licht elektrisch geladen zijn, waardoor ze samenklonteren. U kunt er met een naald in prikken, en dan zouden ze zich moeten scheiden en dus oplossen (u ziet dit ook bij koffie of andere producten die een kleine moleculaire omvang hebben).

Wat is de beste manier om Puori CP1 te gebruiken?

Wij raden aan eerst collageen in het glas te doen, dan vloeistof - minstens 200-300 ml (sap, water, koffie, enz.) en eventueel een beetje per keer, want onze aanbevolen dagelijkse portie (10g) is hoog en de oplosbaarheid hangt ook af van de hoeveelheid vloeistof waarin u het mengt. Roer vervolgens met een lepel tot het oplost. Tip: Het werkt ook goed om het toe te voegen aan smoothies.

Altijd door derden getest op zuiverheid en kwaliteit

Net als al onze andere producten wordt Puori's collageen altijd door derden getest en gecertificeerd op zuiverheid en kwaliteit. U kunt de resultaten van uw product vinden door de QR-code op het etiket te scannen of door het batchnummer te vinden op cleanlabelproject.org.

In de volgende link vindt u enkele milieubeelden en video's in 2 formaten - Story (1920x1080) en vierkant (1080x1080) die u gerust mag activeren om te helpen uitleggen hoe het product kan worden opgelost in water of met C3. De belangrijkste aanwijzingen zijn: 1) gebruik voldoende vloeistof 2) roer het goed door.

Waar kan ik Puori CP1 kopen?

Gemakkelijk Puori CP1 kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Puori CP1 kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Puori CP1 aanbieding meer.

Puori, de beste in pure, schone en effectieve supplementen

Puori CP1 Collageenpeptiden is een product van het Deense merk Puori. Puori is opgericht in 2009 vanuit de behoefte om actieve (crossfit) sporters te ondersteunen met Puori CP1. Het begon met een Omega-3 visolie, maar al gauw werd het assortiment uitgebreid met supplementen zoals bijvoorbeeld Puori CP1 Collageenpeptiden.

Het succes van Puori is deels gebaseerd op de transparantie van het bedrijf. Alle producten worden al vanaf het begin door derde partijen getest en beoordeeld. Ook Puori CP1 Collageenpeptiden wordt dus volledig transparant en onafhankelijk getest.

Nog meer info?

Wil je nog meer weten over Puori CP1 Collageenpeptiden? Stel je vraag dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 45740-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Aanbevolen dagelijkse portie voor volwassenen vanaf 11 jaar: Meng 1 schep (10g) in elke drank wanneer het u uitkomt.
Speciale Eigenschappen Conventioneel
Land van teelt Denemarken
Merk Puori
HS-Code 21069092
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
Goede collageen.
Een goed collageen om te kopen is lastig, maar de peptiden van puori zijn goed.
eerst zien dan geloven
Ik ben vaak sceptisch over dit soort dingen, nu wilde ik de collageen peptiden wel een kans geven. Het lijkt te werken, maar ik blijf het slikken om het zeker te weten. Tot nu toe blij met mijn aankoop.
fijne structuur
Na deze Puori collageenpeptiden gekocht te hebben was ik nieuwsgierig of het wat was. Vaak zie je dat de tabletten niet lekker door te slikken zijn, of gewoon heel smerig. Deze waren gelukkig vrijwel smaakloos en gleden door de keel.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op