Tapioca Maltodextrine DE 10 Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Tapioca Maltodextrine DE 10 Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,99
Op voorraad
SKU
45680-conf
+ -

Wat is Maltodextrine?

Maltodextrine is een polysaccharide (koolhydraat) en heeft als unieke eigenschap dat het vetten en oliën kan binden. Het wordt gebruikt om de textuur van voedsel en dranken te verbeteren. Ook wordt hij gebruikt in sommige snacks zoals bijvoorbeeld in chips. Maltodextrine wordt ook wel gebruikt als voedingssupplement in poedervorm door sporters.

DE-kwalificatie

Maltodextrines worden geclassificeerd op basis van hun Dextrose Equivalent (DE) en kunnen een DE-waarde hebben van tussen de 3 en 20. Maltodextrines met lage DE-waardes hebben lange glucoseketens. Ze zijn niet zoet en hebben een hoge hitteresistentie. Hoe hoger de DE-waarde, hoe korter de glucoseketens en dus hoe zoeter de maltodextrine. Maltodextrines met een DE-waarde tot en met 10 worden als niet-zoet beschouwd. Boven de DE-waarde 20 is het zo zoet dat het geen maltodextrine meer mag heten. Dan heet het Glucose-siroop.

Maltodextrine DE-10 van Tapiocazetmeel

Deze maltodextrine is gemaakt van Tapiocazetmeel. Het zetmeel wordt gehydroliseerd met natuurlijke enzymen (GMO vrij) en vervolgens gedroogd middels een verstuivingsproces. Het poeder is wit, heeft een neutrale smaak en kan in verdunde vorm de viscositeit van producten verbeteren.

Premium Tapioca Maltodextrine DE 10 Biologisch

Tapioca Maltodextrine DE 10 Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zoetstoffen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd. Bij Naturaplaza kun je tapioca kopen. 

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.