Tapiocazetmeel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Tapiocazetmeel Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,43
Op voorraad
SKU
45100-conf
+ -

Waar komt Tapioca vandaan?

Tapioca is een smaakloos en zetmeelrijk ingrediënt en komt van de wortel van de Maniokplant (Cassaveplant, Yuccaplant). Het is een struik die tussen 2 en 5 meter hoog kan worden. De plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika maar werd door Europeaanse ontdekkingreizigers verspreid over de hele wereld. Tegenwoordig wordt de plant voornamelijk in Brazilië, Thailand, Indonesië, Zaïre en Nigeria verbouwd.

Tapioca toepassingen

Tapiocameel wordt gebruikt als bindmiddel in voedsel (in soepen en sauzen), medicijnen (tabletten) en veevoer, maar is ook een belangrijk bestanddeel van kroepoek.

Waar kan ik tapioca zetmeel kopen?

Gemakkelijk tapioca zetmeel kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je tapioca zetmeel bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele tapioca zetmeel aanbieding meer.

Tapiocazetmeel Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde tapioca zetmeel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Tapiocazetmeel Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Tapiocazetmeel Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Tapiocazetmeel Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.