image/svg+xml Openclipart flag-europe
organic

Tarwegras Poeder EU Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Tarwegras Poeder EU Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle EU Biologisch tarwegras poeder
  • plus-circle Rijk aan eiwitten, meer dan melk en eieren
  • plus-circle Hoge kwaliteit tarwegras uit Europa
Details

Tarwegras Poeder uit Europa

Het tarwegras groeit in verschillende delen van Europa. Vruchtbare grond, veel zon en zuivere lucht zorgen voor perfecte voorwaarden voor de ontwikkeling van de grassen. Voordat de plant volwassen is, wordt deze geoogst. In de wintermaanden ontwikkelen ze langzaam, hierdoor verzamelen zij veel vitaminen, mineralen en micronutriënten. Het is cruciaal om op dit punt in de levensfase te oogsten, worden deze later geoogst dan kan dit leiden tot een afname van voedingstoffen.

Gezonde eigenschappen van Tarwegras

De potentiële gezondheidsvoordelen van tarwegras werden voor het eerst onderzocht in de jaren 1930 door een landbouwchemicus, Dr. Charles Schnaber, die tijdens zijn onderzoek naar manieren om de vruchtbaarheid en groei bij kippen te verbeteren, opmerkte dat scharrelkippen jonge scheuten van graangrassen opzochten en aten.

Tarwegras is rijk aan eiwitten, per gram bevatten ze meer eiwitten dan melk en eieren.

Tarwegras EU of Nieuw-Zeeland?

Veel Tarwegras komt uit China, de kwaliteit hiervan is meestal lager dan het Europees of Nieuw-Zeelandse Tarwegras. Bij dit product ben je verzekerd van hoge kwaliteit tarwegras uit Europa. Geïnteresseerd in tarwegras poeder uit Nieuw-Zeeland?

Waar kan ik biologisch tarwegras kopen?

Gemakkelijk biologisch tarwegras kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch tarwegras kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch tarwegras aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Tarwegras Poeder EU Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch tarwegras komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Tarwegras Poeder EU Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Tarwegras Poeder EU Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Tarwegras Poeder EU Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40069-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik 3-5g per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt.
Ingrediënten Tarwegras
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Europa
Merk Holyflavours
HS-Code 12129995
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 259 kcal / 1071 KJ
Eiwitten 13 g
Koolhydraten 20,7 g
Vetten 2,1 g
Verzadigde Vetten 0,45 g
Vezels 52,5 g
Natrium -
Zout 0,02 g
Reviews
star star star star star
Top tarwegras
Gebruik deze bio tarwegras altijd in mijn smoothie tezamen met geperste sinaasappels. Tarwegras op zich heeft niet zon lekkere smaak maar gemixt is het goed te doen.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op