Tarwegras Poeder EU Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Tarwegras Poeder EU Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,32
Op voorraad
SKU
40069-conf
+ -

Tarwegras Poeder uit Europa

Het tarwegras groeit in verschillende delen van Europa. Vruchtbare grond, veel zon en zuivere lucht zorgen voor perfecte voorwaarden voor de ontwikkeling van de grassen. Voordat de plant volwassen is wordt deze geoogst. In de wintermaanden ontwikkelen ze langzaam, hierdoor verzamelen zij veel vitaminen, mineralen en micronutriënten. Het is cruciaal om op dit punt in de levensfase te oogsten, worden deze later geoogst dan kan dit leiden tot een afname van voedingstoffen.

Gezonde eigenschappen van Tarwegras

De potentiële gezondheidsvoordelen van tarwegras werden voor het eerst onderzocht in de jaren 1930 door een landbouwchemicus, Dr. Charles Schnaber, die tijdens zijn onderzoek naar manieren om de vruchtbaarheid en groei bij kippen te verbeteren, opmerkte dat scharrelkippen jonge scheuten van graangrassen opzochten en aten.

Tarwegras is rijk aan eiwitten, per gram bevatten ze meer eiwitten dan melk en eieren. Eiwitten dragen bij aan het onderhouden en groeien van spieren, daarnaast bevat tarwegras veel calcium. Calcium draagt bij aan de instandhouding van botten, tanden, de werking van het zenuwstelsel en de spierfunctie.

Tarwegras EU of Nieuw-Zeeland?

Veel Tarwegras komt uit China, de kwaliteit hiervan is meestal lager dan het Europees of Nieuw-Zeelandse Tarwegras. Bij dit product ben je verzekerd van hoge kwaliteit tarwegras uit Europa. Geïnteresseerd in tarwegras poeder uit Nieuw-Zeeland? Klik dan hier.

Waar kan ik biologisch tarwegras kopen?

Gemakkelijk biologisch tarwegras kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch tarwegras bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch tarwegras aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Tarwegras Poeder EU Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch tarwegras komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Tarwegras Poeder EU Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Tarwegras Poeder EU Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Tarwegras Poeder EU Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.