Theelicht Himalayazout Feng Shui 0.6 kg

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Theelicht Himalayazout Feng Shui 0.6 kg? Kijk hier verder…
Vanaf € 11,70
Op voorraad
SKU
46380-conf
  + -

  Himalayazout herkomst

  Himalayazout geldt in het gebied van herkomst, de zuidwestelijke Himalaya, van oudsher als bijzonder kostbaar en geneeskrachtig. Volgens de overlevering stamt het uit de tijd van de schepping van de hemel en de aarde uit het oerwater. Diep in het binnenste van de Himalaya werd oerwater omgevormd tot zoutkristal, waarin scheppingskracht is opgeslagen.

  Himalaya Theelicht

  Himalaya theelichten geven een speciale sfeer aan je woonkamer of andere ruimte. Het licht creëert een prettige en harmonieuze atmosfeer.

  Voordelen van Feng Shui (en andere) Himalaya theelichten

  Het Himalayazout werkt als natuurlijke luchtzuiveraar, geeft een warme en positieve sfeer aan de ruimte en helpt de nachtrust te bevorderen. Door het aangename licht in de natuurlijke kleurtonen wit tot oranje, werken de zout theelichten stimulerend en ontspannend, ze stimuleren de creativiteit en de vreugde van het leven. Wit licht bijvoorbeeld ondersteunt de concentratie en schept een helder hoofd. Een ideale plek voor uw zout theelicht is op uw bureau, of in de woon-of slaapkamer. Zout theelichten zijn niet alleen mooi, maar versterken de creativiteit. Dit bolvormige feng shui model straalt harmonie uit.

  Premium Theelicht Himalayazout Feng Shui 0.6 kg

  Theelicht Himalayazout Feng Shui 0.6 kg van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

  De door ons geselecteerde accessoires komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.