Vervallen

Theelicht Himalayazout Model Hart 0,6 kg

(0 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Theelicht Himalayazout Model Hart 0,6 kg? Kijk hier verder…

Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Gemaakt van natuurlijk Himalayazout uit mijnen in Pakistan
  • plus-circle Kan gebruikt worden als tafelzout, in gerechten, als badzout en voor inhalatie
  • plus-circle Stralen negatieve ionen uit en brengen de ionen-balans in uw woonkamer in evenwicht
Details

Uit het hart van de bergen een hart

Dit theelicht is een fijn geslagen brok himalayazout in de vorm van een hart, met een gewicht van 600 gram.

Gemaakt van brokken Himalayazout

Het Himalayazout is overwegend roze van kleur en afkomstig uit mijnen in Pakistan, in de uitlopers van de himalaya. Zijn roze kleur dankt het zout aan de aanwezigheid van ijzermineralen.

De winning van Himalayazout

Het zout wordt gedolven uit mijnen in gebieden waar miljoenen jaren geleden zee was. Het zout is er afgezet in tijden voordat de mens de zeeën vervuilde, zodat dit zout zeer schoon en puur is.

Toepassingen van himalayazout

Himalayazout kan worden geconsumeerd als tefelzout, verwerkt in gerechten, gebruikt als badzout en geinhaleerd met zoutpijpen. Een andere toepassing is verwerking van zoutbrokken tot zoutlampen of theelichten. Een goede eigenschap van himalayazout is dat het negatieve ionen uitstraalt, wanneer het verwarmd wordt. Negatieve ionen neutraliseren positieve ionen en die worden uitgestraald door allerlei elektronische apparatuur in je huis. Met deze waxinelichthouders van Naturaplaza brengt u de ionen-balans in uw woonkamer weer meer in evenwicht. Bovendien straalt het roze zout een warm en behaaglijk licht uit. Een prachtig geschenk voor uw geliefde.

Let op:

Dit is een NATUUR-product en dus kunnen kleuren en nuanches in de praktijk afwijken van de afbeelding. De kleur kan lichter of donkerder zijn. Himalayazout is hygroscopisch en neemt dus vocht op. Bewaar en gebruik deze theelichten dus altijd op een droge plaats.

Waar kan ik theelichten kopen?

Gemakkelijk theelichten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je theelichten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele theelichten aanbieding meer.

Een Theelicht Himalayazout Model Hart 0,6 kg van Naturaplaza

Wist je dat Naturaplaza een van de oudste aanbieders is van natuurlijke zoutlampen uit Pakistan? Al sinds 2012 heeft Naturaplaza een groot aanbod van verschillende designs en ontwerpen. Van grof gehakte lampen tot stijlvol geslepen geometrische vormen in allerlei groottes en kleurschakeringen.

Deze theelichten zijn een toevoeging voor je gezondheid!

Een zoutlamp kan op verschillende manieren je gezondheid ondersteunen. Ze verspreiden kleine zoutdeeltjes in de ruimte, die een positieve werking hebben op de ademhaling. Een warme zoutlamp straalt ook negatieve ionen uit. Deze negatieve ionen neutraliseren het effect van positieve ionen, die door allerlei electronische apparatuur in de ruimte worden verspreid. Dit kan ervoor zorgen dat je energieniveau verbetert en stress wordt verminderd.

Knus in huis!

Deze Theelicht Himalayazout Model Hart 0,6 kg is niet alleen goed voor je gezondheid, maar is ook een uitstekende sfeermaker in je woon- of slaapkamer. Het himalaya zout waarvan de lamp gemaakt is geeft een warm en veelal oranje-achtig licht, dat een zeer knusse sfeer in huis creeert.

Bekijk alle producten van het merk Naturaplaza

Is Theelicht Himalayazout Model Hart 0,6 kgtoch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Theelicht Himalayazout Model Hart 0,6 kg? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 30179-conf
Kleur Roze
Aanbevolen gebruik Gebruik een waxinelichtje voor een sfeervol effect
Speciale Eigenschappen Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt Pakistan
Merk Holyflavours
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Ja
Material Zoutkristal
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op