Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 10,54
Op voorraad
SKU
80199-conf
+ -

Eigenschappen van de Tonderzwam

De tonderzwam (Fomes fomentarius) is een paddenstoel die groeit op dode bomen over de hele wereld. De paddenstoel kan tien tot dertig centimeter groot worden. De kleur van de tonderzwam kan variëren van zilvergrijs tot rood-donkerbruin. De tonderzwam heeft als eigenschap dat het niet zal smelten als het in aanraking komt met vuur, zoals dat bij de meeste paddenstoelen het geval is, maar verkolen.

Verwerking tot Tonderzwam Poeder

Tonderzwam groeit voornamelijk in Azië, het oosten van Noord-Amerika en Europa. Tijdens het oogsten worden de tonderzwammen van de dode bomen geplukt. Vervolgens gaat de paddenstoel de oven in om te drogen. Na dit proces wordt het verwerkt tot een tonderzwam poeder. Het poeder heeft een donkerbruine kleur en een mooie houtachtige aroma.

Welke gezonde kenmerken heeft Tonderzwam Poeder?

Tonderzwam poeder bevat bèta-glucaanrijke polysacchariden. Daarnaast heeft het andere actieve verbindingen en behoorlijk veel vezels. Dit zorgt ervoor dat tonderzwam poeder goed is voor het immuunsysteem, de darmen en de afweer ondersteunt.

Premium Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch

Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische paddenstoelen poeders komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.