Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 12,48
Op voorraad
SKU
80199-conf
+ -

Eigenschappen van de Tonderzwam

De tonderzwam (Fomes fomentarius) is een paddenstoel die groeit op dode bomen over de hele wereld. De paddenstoel kan tien tot dertig centimeter groot worden. De kleur van de tonderzwam kan variëren van zilvergrijs tot rood-donkerbruin. De tonderzwam heeft als eigenschap dat het niet zal smelten als het in aanraking komt met vuur, zoals dat bij de meeste paddenstoelen het geval is, maar verkolen.

Verwerking tot Tonderzwam Poeder

Tonderzwam groeit voornamelijk in Azië, het oosten van Noord-Amerika en Europa. Tijdens het oogsten worden de tonderzwammen van de dode bomen geplukt. Vervolgens gaat de paddenstoel de oven in om te drogen. Na dit proces wordt het verwerkt tot een tonderzwam poeder. Het poeder heeft een donkerbruine kleur en een mooie houtachtige aroma.

Welke gezonde kenmerken heeft Tonderzwam Poeder?

Tonderzwam poeder bevat béta-glucaanrijke polysacchariden. Daarnaast heeft het andere actieve verbindingen en behoorlijk veel vezels. Dit zorgt ervoor dat tonderzwam poeder goed is voor het immuunsysteem, de darmen en de afweer ondersteunt.

Waar kan ik biologische paddenstoelen ingredienten kopen?

Gemakkelijk biologische paddenstoelen ingredienten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische paddenstoelen ingredienten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische paddenstoelen ingredienten aanbieding meer.

Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische paddenstoelen ingredienten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.