Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Eigenschappen van de Tonderzwam

De tonderzwam (Fomes fomentarius) is een paddenstoel die groeit op dode bomen over de hele wereld. De paddenstoel kan tien tot dertig centimeter groot worden. De kleur van de tonderzwam kan variëren van zilvergrijs tot rood-donkerbruin. De tonderzwam heeft als eigenschap dat het niet zal smelten als het in aanraking komt met vuur, zoals dat bij de meeste paddenstoelen het geval is, maar verkolen.

Verwerking tot Tonderzwam Poeder

Tonderzwam groeit voornamelijk in Azië, het oosten van Noord-Amerika en Europa. Tijdens het oogsten worden de tonderzwammen van de dode bomen geplukt. Vervolgens gaat de paddenstoel de oven in om te drogen. Na dit proces wordt het verwerkt tot een tonderzwam poeder. Het poeder heeft een donkerbruine kleur en een mooie houtachtige aroma.

Welke gezonde kenmerken heeft Tonderzwam Poeder?

Tonderzwam poeder bevat béta-glucaanrijke polysacchariden. Daarnaast heeft het andere actieve verbindingen en behoorlijk veel vezels.

Waar kan ik biologische paddenstoelen ingredienten kopen?

Gemakkelijk biologische paddenstoelen ingredienten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische paddenstoelen ingredienten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische paddenstoelen ingredienten aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet

Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische paddenstoelen ingredienten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Tonderzwam Poeder Fomes fomentarius Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80199-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik
  • Dagelijks aanbevolen hoeveelheid:
    500mg poeder per 15kg lichaamsgewicht

  • Maximumdosis per dag (voor kuur doeleinden):
    1 g poeder per 10 kg lichaamsgewicht.

  • Inname in combinatie met Vitamine C verhoogt de opname van werkbare stoffen in je lichaam.
Ingrediënten Tonderzwam
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Merk Holyflavours
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 212 kcal / 875 KJ
Eiwitten 9 g
Koolhydraten 11 g
Vetten 1,5 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 58 g
Natrium 0.1 g
Zout 0 g
Reviews
hoogstaande kwaliteit
De tonderzwampoeder is een kwalitatief hoogstaande paddenstoelen poeder die zeker zijn prijs waard is.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op