Vanille Poeder Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Vanille Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Biologische Vanille Poeder

Vanille (vainilla) komt oorspronkelijk uit Mexico, maar tegenwoordig wordt die op meerdere plekken gekweekt. Vandaag de dag is Madagaskar één van de grootste producenten van vanille. Vanille is een smaakstof afkomstig uit de vruchten van de klimorchidee van de Vanille. De vanille-orchidee produceert de vanille (stokjes), vanille wordt niet alleen gebruikt voor etenswaren. In tabak en parfum kan ook vanille zitten.

Vanille is onrijp als deze geoogst wordt. Na het oogsten worden de bonen geplukt, hierna verhit en langzaam gedroogd. Door het fermentatieproces veranderd de smaak/geurloze boon in een glanzende vanillestok met een verfijnde smaak en geur.

Waar kan ik biologische vanille kopen?

Gemakkelijk biologische vanille kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische vanille kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische vanille aanbieding meer.

Vanille Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische vanille komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Vanille Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Vanille Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Vanille Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40067-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Vanille
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Oeganda
Land van productie Madagaskar
Merk Holyflavours
HS-Code 09052000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 313 kcal / 1300 KJ
Eiwitten 8,8 g
Koolhydraten -
Vetten -
Verzadigde Vetten -
Vezels -
Natrium -
Zout -
Reviews
puur en lekker
Zo'n pure en lekker vanille poeder als deze vind je niet snel. Het is echt een geweldig product en ik ben er erg dankbaar voor.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op