Nutrikraft - Vegan Multi Vitamine 60 V-caps

Naturaplaza voor uw ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Vegan Multi Vitamine 60 V-caps? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 12,50
Op voorraad
SKU
57420-conf
+ -

Nutrikraft - Vegan Multi Vitamine 60 V-caps

De ingrediënten in de Vegan Multi Vitamine zijn: Algen, zee-water concentraat, vitaminen, mineralen en aminozuren. Elke capsule bevat een uniek mengsel van verschillende mariene algen, en zeewaterconcentraat, bijzonder rijk aan aminozuren, vetzuren, vitaminen, mineralen en sporenelementen, allen in natuurlijke vorm.

Deze unieke formule bevat twintig aminozuren, veertien vitaminen, en alle meer dan 70 mineralen en sporenelementen die in de natuur voorkomen. Bovendien zijn nog enkele vitaminen, mineralen en aminozuren toegevoegd, ter completering van de formule en als aanvulling op de dagelijkse voeding.

De capsules zijn volledig veganistisch. Er zijn geen dierlijke producten gebruikt in de Vegan Multi Vitamine

Bestanddelen

Al met al bevat deze vegetarische multivitamine, vitamine A, Beta-Caroteen, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D3, E, K, Foliumzuur, Biotine, Inositol en Choline. Naast deze vitaminen bevat dit supplement ook diverse aminozuren en mineralen. Door deze aanwezigheid kunnen de multivitaminen bijdragen aan een goede weerstand en energie. Zie de specificatie voor de hoeveelheid vitaminen, mineralen en aminozuren.

Advies

Deze vegetarische multivitamine kan gedurende het hele jaar, tweemaal daags 1 tot 2 capsules, genomen worden. De capsules kunnen het beste ingenomen worden tijdens een maaltijd, omdat de vetoplosbare vitamines dan beter opgenomen worden.

Premium Vegan Multi Vitamine 60 V-caps

Vegan Multi Vitamine 60 V-caps van Nutrikraft is een product van premium kwaliteit. Je weet dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Naturaplaza staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde producten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.