Venkel Poeder Geroosterd Biologisch kiemarm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Venkel Poeder Geroosterd Biologisch kiemarm? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,71
Op voorraad
SKU
57970-conf
+ -

Herkomst Venkel

Venkel (Foeniculum Vulgare) is lid van de schermbloemenfamilie. Naast venkel behoren ook kervel, peterselie, selderij en de wortel tot de schermbloemigen. Door het uiterlijk onderaan de bladeren lijkt venkel op een knolsoort, maar het is toch echt een bolsoort. Venkel kent zijn oorsprong uit Azië, maar in de middeleeuwen deed deze specerij ook zijn intrede in Europa.

Productieproces Venkel Poeder Geroosterd

Na de oogst van de venkel worden de draadvormige bladvertakkingen gebruikt als kruidenbron en juist de zaden van de plant als specerij. De zaden krijgen na het roosteren een groen bruine geroosterde uiterlijk met een fijn aroma van geroosterde venkel. De goede eigenschappen van de venkel worden geconcentreerd en verwerkt tot venkel poeder.

Gebruik Venkel Poeder Geroosterd

Vandaag de dag wordt het zaad regelmatig gebruikt in tal van keukens. Dit komt niet in de laatste plaats door de heerlijke anijsachtige smaak die dit zaad heeft. Venkel poeder is goed te gebruiken in appeltaart, brood, koekjes en pepernoten. Vanwege de zoete smaak van anijs, die de venkel bevat, is het toevoegen van suiker bijna niet nodig.

Premium Venkel Poeder Geroosterd Biologisch kiemarm

Venkel Poeder Geroosterd Biologisch kiemarm van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.