Viking Rookzout 1-3 mm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Viking Rookzout 1-3 mm? Kijk hier verder…
Vanaf € 13,71
Op voorraad
SKU
30131-conf
+ -

Smaak en gebruik

Dit rookzout wordt gerookt op zuiver Noors eikenhout en jeneverbes. Het geeft dit rookzout een Bloemige geur met veel aromanuances. Het zout ligt zacht in de mond en heeft een kruidige smaak.

Het Viking rookzout is onder andere geschikt voor op eieren, tomaten, komkommers, vis en alle soorten vlees. Braad een biefstuk met Viking Rookzout voor een zeer bijzonder en smaakvol resultaat.

Winning van Viking rookzout

Aromatische rook, vuur en intense specerijen. Deze indrukken geven het uiterlijk en het aroma van deze Deense gerookte zoutvariant. Slechts ongeveer 5% van alle soorten gerookt zout wordt daadwerkelijk gerookt. De meeste 'rook'zouten bestaan uit zout vermengd met rookaroma’s. Dit rookzout is echter werkelijk gerookt zeezout op Vikingerwijze:

Zeewater wordt op een brandend houtvuur gegoten. Terwijl het water verdampt, hecht het neergeslagen zout zich aan de verkoolde houtblokken. Dit resulteert in een intensieve rooksmaak. De smaak kan veranderd worden door verschillende soorten hout te gebruiken. Nadat het zout van het hout is geschraapt kan het worden gebruikt.

Waar kan ik verschilinde rookzouten kopen?

Gemakkelijk verschilinde rookzouten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je verschilinde rookzouten bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele verschilinde rookzouten aanbieding meer.

Viking Rookzout 1-3 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde verschilinde rookzouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Viking Rookzout 1-3 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Viking Rookzout 1-3 mm toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Viking Rookzout 1-3 mm? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.