Waszakjes voor Wasnoten katoen

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Waszakjes voor Wasnoten katoen? Kijk hier verder…
Vanaf € 0,94
Op voorraad
SKU
3020-conf
  + -

  Noten om mee te wassen

  Wasnoten zijn noten van de zeepnotenboom. Deze bomen komen voor in de tropen en in de subtropen.

  Waszakje

  Dit waszakje van katoen is perfect bij gebruik van Wasnoten. Het zorgt ervoor dat de noten niet door de wasmachine verspreid raken maar dat de waskracht van de noten wel behouden blijft. Wasnoten vormen in water een zeepachtige oplossing met een uiterst sterke waskracht.

  Premium Waszakjes voor Wasnoten katoen

  Waszakjes voor Wasnoten katoen van Accesoire is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  Een nuttige accessoire van Naturaplaza

  Onze biologische ingrediënten zijn beschikbaar in allerlei verschillende vormen. Van hele ingrediënten (denk aan hele noten, hele zaden, hele pitten en hele pepers), gegranuleerde ingrediënten (denk aan gegranuleerde gedroogde groenten, verschillende natuurlijke zout granulaten of paddenstoelen granulaat) tot poeders (bijna alle ingrediënten zijn beschikbaar in poedervorm).

  Voor de verwerking van sommige ingrediënten zijn speciale accessoires nodig die Naturaplaza natuurlijk ook levert.

  De door ons geselecteerde accessoires komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.