Verhoog je weerstand

Welkom op onze pagina met producten om jouw weerstand te verhogen. Deze producten hebben allen goede eigenschappen en zullen ervoor zorgen dat jouw weerstand verbeterd wordt.

... Lees meer
4 producten
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 15,26
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 8,82
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 12,99
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,33

Verhoog je weerstand!

Verhoog je weerstand dit najaar met de producten van Naturaplaza. Onze Puori supplementen vullen tekorten aan met onder meer Vitamine D, Visolie en Multivitamines.

Vitamine D3 beschermt tegen allerlei kwalen. Je lichaam maakt zelf vitamine D3 aan met behulp van zonlicht. Nu de zon minder schijnt heb je sneller tekort aan vitamine D.

Vitamine D: 

  • Ondersteund het immuunsysteem
  • Zorgt voor stevige botten en tanden.
  • Belangrijke rol bij het in stand houden van een goede spierfunctie.

Puori staat bekend om zijn pure en natuurlijke suplementen. 

Puori producten worden natuurlijk geproduceerd en de effectiviteit ervan altijd gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. De experts van Puori volgen wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet en passen hun producten direct aan als daar aanleiding toe is. Vitamine D is bijvoorbeeld 

Superfoods

Niet alleen supplementen bevatten veel vitamines en mineralen. Camu Camu is bijvoorbeeld de rijkste bron van natuurlijke vitamine C. 

Net als Camu Camu, bevat Acerola veel vitamine C, tot wel 5 keer het gehalte van sinaasappels. Ook bevat Acerola Vitamnie A (betacaroteen) en is het een gecontentreerde bron van antioxidanten. 

Rozenbottel is bevat onder ondere de vitamines B1, B2, B3, B5, C, en K, hierdoor verhoogt het je weerstand! Vanwege alle vitamines kan Rozenbottel dus gezien worden als een echte multivitamine! 

VITCEE

VITCEE is gemaakt van een bijzondere vorm van Vitamine C. In VITCEE is de wateroplosbare Vitamine C (liposomale vitamine C) omhuld door een laagje vet. Hierdoor kan VITCEE gemakkelijk de cel binnen komen en daar zijn werk doen. VITCEE heeft dan ook een hoge actieve werking met name op het gebied van weerstand en de kwaliteit van de huid.