Whey Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Whey Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Niet op voorraad
SKU
56560-conf

De winning van Whey poeder

Wei of whey is een restproduct van de kaasproductie. Na het scheiden van de wrongel en de wei, wordt de wei aangezuurd. De wei-eiwitten gaan daardoor samenklonteren, en kunnen vervolgens gescheiden worden van de rest van de wei. Om tot weipoeder te komen, worden de klonters platgestampt. Whey-eiwit heeft in tegenstelling tot de zure wei een bittere smaak, en wordt daarom voordat het verkocht wordt vrijwel altijd gezoet met smaak- en zoetstoffen. Aan ons biologische whey poeder zijn geen additieven toegevoegd.

Het gebruik van Whey poeder

Door het gebruik van whey poeder helpt men mager spierweefsel op te bouwen en het bevordert het herstellen van spierschade bij intensieve trainingen.

Wat is Whey poeder?

Whey poeder is een voedingssupplement dat gemaakt wordt uit melk en gebruikt wordt voor menselijke en dierlijke consumptie. Eigenlijk is het een bijproduct bij de vervaardiging van kaas of caseïne. Weipoeder is een hoogwaardig eiwit dat ook lactose bevat. Het ziet er wit en romig uit en het heeft een neutrale smaak.

Waar kan ik biologische whey producten kopen?

Gemakkelijk biologische whey producten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische whey producten bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische whey producten aanbieding meer.

Whey Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische whey producten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Whey Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Whey Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Whey Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.