Witte bonen medium heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Witte bonen medium heel Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,42
Op voorraad
SKU
45290-conf
+ -

Wat zijn witte bonen?

Overal ter wereld worden witte bonen in vele variëteiten geteeld, verschillend in grootte en vorm. Ze komen oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Gedroogde, kleine witte bonen worden superzacht als ze zachtjes worden gekookt, zonder dat de bonen uit elkaar vallen.

Smaak van witte bonen

Witte bonen zijn flauw van smaak, smaken niet melig en hebben een dunne schil. Witte bonen zijn erg goed in het versterken van andere smaken, zoals die van varkensvlees en tomaten.

Zijn witte bonen gezond?

Tijdens het eten van witte bonen krijg je belangrijke voedingswaarden binnen, waaronder: koolhydraten, eiwitten en vetten. Witte bonen bevatten ook vitamine B1 en B2 en calcium, magnesium en ijzer.

Premium Witte bonen medium heel Biologisch

Witte bonen medium heel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische superfoods komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.