image/svg+xml Openclipart

Wittekool Granulaat 3 mm Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Wittekool Granulaat 3 mm Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Verwerking tot Wittekool Granulaat

Na het oogsten van de wittekool worden de goede eigenschappen geconcentreerd en wordt het verwerkt tot een wittekool granulaat.

Eigenschappen van Wittekool Granulaat

Wittekool is rijk aan een hoog vitamine C gehalte en bevat daarnaast thiocyanaat dat een antibiotische werking heeft. Wittekool bevat in tegenstelling tot veel andere groente geen nitraat. Wittekool Granulaat heeft een beige tot witte kleur en heeft een neutrale smaak, hierdoor kan je er eindeloos mee variëren.

Oorsprong Wittekool

Wittekool (Brassica alba) is een gekweekte variëteit van de kool. Deze vorm wordt voor de verwerking tot zuurkool en voor de verse markt geteeld. Daarnaast is de wittekool een van de oudste koolsoorten. De teelt vindt van vroeger uit voornamelijk plaats in West-Friesland en Noord-Holland in Nederland, omdat daar geen aantasting door knolvoet optreedt.

Waar kan ik biologische wittekool product kopen?

Gemakkelijk biologische wittekool product kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische wittekool product kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische wittekool product aanbieding meer.

Wittekool Granulaat 3 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische wittekool product komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Wittekool Granulaat 3 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Wittekool Granulaat 3 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Wittekool Granulaat 3 mm Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Plus- en minpunten
  • Rijk aan vitamine C voor een gezonde voeding
  • Bevat thiocyanaat met antibiotische werking
  • Veelzijdig in gebruik voor diverse gerechten en toepassingen
Kenmerken
Artikelnummer 57780-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Granulaat
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Witte kool
Vitamines en Mineralen Vitamine C
Speciale Eigenschappen BIO, Kosher, Vegetarisch, Vegan
Land van teelt Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 07129090
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 296 kcal / 1239 kJ
Eiwitten 29 g
Koolhydraten 16 g (sugar 16 g)
Vetten 6 g
Verzadigde Vetten 1 g
Vezels 29 g
Natrium 0 mg
Zout 1 g
Reviews
Kwalitatief goed product!
Ik gebruik de wittekool granulaat als aanvulling op mijn maaltijd. Het heeft veel gezonde eigenschappen en door de neutrale smaak proef je alle andere ingrediënten nog goed.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op