Wittekool Granulaat 3 mm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Wittekool Granulaat 3 mm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 7,39
Op voorraad
SKU
57780-conf
+ -

Verwerking tot Wittekool Granulaat

Na het oogsten van de wittekool worden de goede eigenschappen geconcentreerd en wordt het verwerkt tot een wittekool granulaat.

Eigenschappen van Wittekool Granulaat

Wittekool is rijk aan een hoog vitamine C gehalte en bevat daarnaast thiocyanaat dat een antibiotische werking heeft. Wittekool bevat in tegenstelling tot veel andere groente geen nitraat. Wittekool Granulaat heeft een beige tot witte kleur en heeft een neutrale smaak, hierdoor kan je er eindeloos mee variëren.

Oorsprong Wittekool

Wittekool (Brassica alba) is een gekweekte variëteit van de kool. Deze vorm wordt voor de verwerking tot zuurkool en voor de verse markt geteeld. Daarnaast is de wittekool een van de oudste koolsoorten. De teelt vindt van vroeger uit voornamelijk plaats in West-Friesland en Noord-Holland in Nederland, omdat daar geen aantasting door knolvoet optreedt.

Waar kan ik biologische wittekool product kopen?

Gemakkelijk biologische wittekool product kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische wittekool product bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische wittekool product aanbieding meer.

Wittekool Granulaat 3 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische wittekool product komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Wittekool Granulaat 3 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Wittekool Granulaat 3 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Wittekool Granulaat 3 mm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.