Xylitol Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Xylitol Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,44
Op voorraad
SKU
58050-conf
+ -

Hoe gebruik je Xylitol Poeder?

Xylitol poeder kan voor alle levensmiddelen worden gebruikt, in bijvoorbeeld gebak en dranken. Dosering 1:1 in vergelijking met normale tafelsuiker.

Winning van Xylitol

Xylitol is ook wel bekend onder de naam berkensuiker. Het bevindt zich als natuurlijke suikeralcohol in veel groentesoorten, fruit of schors van verschillende bomen. De winning van Xylitol is zeer complex via het houtsuiker (xylose) gewonnen. Fijn gesneden hout wordt vermengd met water. De hout-watermassa wordt dan gezuiverd en gefilterd tot alle andere stoffen volledig van de xylitol gescheiden zijn. Berkensuiker heeft iets minder zoetkracht als de bekende geraffineerde (witte) tafelsuiker, maar beïnvloedt de bloedsuikerspiegel slechts licht. Deze suiker is dus heel goed geschikt voor diabetici, de glycemische waarde is namelijk slechts 7.

Het product wordt ontraden voor kinderen tot 3 jaar en volwassenen moeten de overgang naar deze suiker langzaam maken. Dit omdat overmatige consumptie van xylitol een laxerend effect kan hebben.

Waar kan ik biologische xylitol kopen?

Gemakkelijk biologische xylitol kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische xylitol bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische xylitol aanbieding meer.

Xylitol Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische xylitol komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Xylitol Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Xylitol Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Xylitol Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.