Zoete Amandelolie koudgeperst Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Zoete Amandelolie koudgeperst Biologisch? Kijk hier verder…
Niet op voorraad
SKU
43420-conf

Hoe wordt Biologische Amandelolie gemaakt?

Amandelbomen komen worden geteeld in Marokko, Zuid-Europa, Iran, Turkije en Californië. 80% van de amandelen komt uit Californië. De amandelnoten worden gewassen en daarna geperst.

Koudgeperste Amandelolie

Door gebruik te maken van persprocessen die geen warmte produceren, blijven alle natuurlijke voedingsstoffen en enzymen bewaard in de olie. Door verhitting vindt oxidatie plaats en dit doodt enzymen en voedingsstoffen. Koud geperste oliën en sappen zijn daarom gezonder en voedzamer dan traditioneel geperste vloeistoffen.

Tijdens het persen komt de olie uit de noten en daarna wordt de olie een keer gefilterd.

Toepassingen van Zoete Amandelolie

De zoete amandelolie biologisch is gemaakt van eetbare amandelen. Als allround cosmetische olie wordt het gebruikt in een breed scala aan producten. Amandelolie is rijk aan vitamine A en E en zal de (droge) huid grondig verzachten, beschermen en voeden. Het hoge oliezuurgehalte draagt bij aan een zachte en gladde huid. Amandelolie is de meest gebruikte olie in natuurlijke cosmetica, in crèmes, lotions en als babymassageolie. Gebruik amandelolie voor een echte verzorgende en voedende behandeling voor lichaam, haar en nagels.

Premium Zoete Amandelolie koudgeperst Biologisch

Zoete Amandelolie koudgeperst Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische oliën & boter komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.