Zoethout Wortel Poeder Biologsich

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naarZoethout Wortel Poeder Biologsich? Kijk hier verder…
Vanaf € 4,60
Op voorraad
SKU
40093-conf
+ -

Oorsprong Zoethout

Zoethout is in de handel de aanduiding voor korte stukjes van de wortelstok van de plant glycyrrhiza glabra, wat een plant is die van oorsprong voorkomt in Eurazië, Noord-Afrika en West-Azië. Inmiddels is deze plant wereldwijd te vinden. Het sap uit de wortel wordt gebruikt als grondstof voor drop.

Verwerking tot Zoethout Wortel Poeder

De zoethoutwortel met een maalproces verwerkt tot zoethout wortel poeder. Het poeder heeft een fijne gele tot donkergele kleur met een zoete smaak.

Waarom Zoethout kopen?

Zoethout kopen is een verstandige keuze. Zoethout bevat een zoetstof glycyrrhizinezuur die tientallen malen sterk is dan suiker. De zoetkracht van deze zoetstof is wel 30 tot 50 keer sterker dan suiker. Het voordeel van zoethout wortel poeder is dat het niet schadelijk is voor de tanden. Het wordt daarom veelal gebruikt in drop, sauzen en marinades.

Premium Zoethout Wortel Poeder Biologsich

Zoethout Wortel Poeder Biologsich van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zoetstoffen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.