organic

Melksuiker Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Melksuiker Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Bevat lactose, een natuurlijke suiker die voorkomt in melk en zuivelproducten.
  • plus-circle Lactose wordt afgebroken tot glucose en galactose door het enzym lactase in de dunne darm.
  • plus-circle Kan gebruikt worden bij het bakken, brouwen van bier en maken van smoothies.
Details

Gebruik

Melksuiker zit in veel producten. Je kunt het onder meer gebruiken bij het bakken, het brouwen van bier en het maken van smoothies.

Lactose

Melksuiker, beter bekend als lactose. Lactose is een suiker die voorkomt in de melk van alle zoogdieren. Daarom bevatten de meeste zuivelproducten lactose. Lactose is een suiker en wordt dus ook tot de koolhydraten gerekend. Koolhydraten zijn voedingsstoffen die energie leveren aan het lichaam. Lactose zit in de meeste zuivelproducten. In de digestie wordt lactose door het enzym lactase afgebroken tot galactose en glucose waaruit het is opgebouwd. Bij sommige mensen lukt dit afbreken echter niet goed door een gebrek aan dit enzym. Zij zijn daardoor overgevoelig voor lactose, een aandoening die lactose-intolerantie wordt genoemd.

Lactase

Het enzym lactase, werkzaam in de dunne darm, wordt gebruikt om lactose te verteren. De vertering vindt plaats in de darmen en dit gebeurt door lactose af te breken tot glucose en galactose. De glucose wordt door het lichaam opgenomen in het bloed en gebruikt als energie. De galactose wordt door de lever omgezet in glucose en vervolgens ook gebruikt als energie.

Sommige mensen met lactose-intolerantie hebben het enzym lactase niet of niet genoeg om lactose te verteren. Dit kan darmproblemen veroorzaken

Waar kan ik melksuiker kopen?

Gemakkelijk melksuiker kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je melksuiker kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele melksuiker aanbieding meer.

Melksuiker Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde melksuiker komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Melksuiker Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Melksuiker Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Melksuiker Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80178-conf
Productspecificatie Specsheet
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Melksuiker
Speciale Eigenschappen BIO
Merk Holyflavours
HS-Code 17021100
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
star star star star star
Melksuiker bio
Goed product en biologisch.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op