Rijst Siroop Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Rijst Siroop Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat is Rijstsiroop?

Rijstsiroop is een zoetstof op basis van rijst. Het is vergelijkbaar met honing of melasse, en kan worden gebruikt bij het bakken of als topping voor desserts. Rijstsiroop wordt gemaakt door rijst te koken met water en enzymen. De enzymen breken het zetmeel in de rijst af tot enkelvoudige suikers, die vervolgens worden geconcentreerd tot stroop.

Snelle energie

Rijstsiroop heeft een hoge glycemische index, wat betekent dat het een snelle piek in de bloedsuikerspiegel kan veroorzaken. Het is ook een goede bron van ijzer en vitamine B. Rijststroop is een populaire zoetstof in Azië, en wordt in het Westen steeds meer gebruikt als een natuurlijk alternatief voor geraffineerde suiker. Als je op zoek bent naar een zoetstof op basis van rijst die zowel lekker als voedzaam is, dan is rijstsiroop een goede keuze.

Waar kan ik biologische rijstsiroop kopen?

Gemakkelijk vloeibare zoetstof van rijst kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je vloeibare rijstsiroop kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische rijstsiroop aanbieding meer.

Rijst Siroop Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische rijstsiroop komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Rijst Siroop Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Rijst Siroop Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Rijst Siroop Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 95001-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Siroop
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Rijst
Speciale Eigenschappen BIO
Merk Holyflavours
HS-Code 17021100
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) -
Eiwitten 0,5 g
Koolhydraten 96 g
Vetten 0,2 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels -
Natrium 44 mg
Zout 0 g
Reviews
Rijstsiroop bio
Deze biologische rijstsiroop was snel geleverd en gebruik ik als alternatief voor suiker.
Klasse service
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op