Ruwe Rietsuiker gerookt

Voor onze gerookte rietsuiker gebruiken we speciaal geselecteerde suikerriet van het eiland La Runion in de Indische Oceaan. De suiker wordt door een ervaren meesterroker met… Lees hieronder verder...
Vanaf € 2,98
Op voorraad
SKU
30024-conf
+ -

Proces en Herkomst

Deze gerookte ruwe rietsuiker is een 100% ruwe natuursuiker afkomstig uit Argentinië. Voor de gerookte rietsuiker wordt gebruikt gemaakt van speciaal geselecteerde suikerriet van het eiland La Réunion in de Indische Oceaan. De rietsuiker wordt door een meesterroker gedurende 8 tot 9 dagen gerookt boven krullen van beukenhout.

Er bestaan naast deze bruin/gouden rietsuiker nog meer verschillende soorten; witte rietsuiker en donkerbruine rietsuiker. De kleur is afhankelijk van de hoeveelheid toegevoegde melasse.

In de middeleeuwen behoorde rietsuiker tot de dure en zeldzame specerijen. De ruwe suiker werd in de vorm van suikerbroden naar West-Europa vervoerd en daar in suikerbakkerijen gezuiverd

Gebruik

Deze innovatieve en zeldzame suikerspecialiteit heeft een hartige, zoete en onderscheidende smaak. De fijne rooksmaak is heerlijk in diverse sauzen, salades, vleesgerechten of in warme dranken en desserts.

Premium Ruwe Rietsuiker gerookt

Ruwe Rietsuiker gerookt van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde ruwe suikers komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.