Stevia Extract Poeder RebA60 Regular

Stevia extract poeder RebA 60% voldoet aan alle Europese richtlijnen. Dit product is op grond van wettelijke bepalingen toegelaten als levensmiddel. Lees hieronder verder...

Waardering:
100% of 100
Vanaf € 7,54
Op voorraad
SKU
90015-conf
+ -

Beschrijving:

Stevia extract poeder RebA 60% is 200 tot 300 keer zoeter dan suiker, 100% natuurlijk, bevat geen calorieën, en is geschikt en veilig voor gebruik door patiënten met diabetes, phenylketonurie (PKU) en candida. Stevioside poeder wit is een geconcentreerd extract RebA 60%. Het krijgt zijn witte kleur door het extractieproces met water. Hoog geconcentreerd gekristalliseerd extract uit bladeren van Stevia Rebaudiana planten zonder toevoegingen.


stevia-informatie

Ingrediënten:

pure stevia powder met steviolglycoside (stevioside) poeder is vrij van suiker, gist, tarwegluten, soja, melk, ei, kleurstoffen, aroma's en kunstmatige zoetstoffen. Geen Maltodextrine of andere vulmiddelen, zoals (helaas) bekend bij enkele grote merken.

Voedingswaarde per 100 gram:

  • Calorieën 0,98 kJ / 0 kcal
  • Eiwit 0 gram
  • Koolhydraten 0 gram
  • Vet 0 gram

Stevia extract poeder RebA 60% van apothekerskwaliteit.

Gebruiksaanwijzing:

Stevia extract poeder RebA 60% is te gebruiken voor alle gerechten en dranken die gezoet moeten worden. Vanwege de hoge zoetkracht slechts kleine hoeveelheden gebruiken. Een mogelijk alternatief is stevia Rebaudioside 97% poeder, dat door veel mensen als zoeter en minder bitter wordt ervaren.

Verpakking:

Stevia extract poeder RebA 60% is leverbaar in kraft verpakking van 25 gram en 50 gram, en in plastic verpakking van 1 kilo. Koel en droog bewaren. Houdbaarheid: zie etiket.

Premium Stevia Extract Poeder RebA60 Regular

Stevia Extract Poeder RebA60 Regular van Steviahouse is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Steviahouse is het merk voor al uw stevia producten. De gezonde suikervervanger voor elke toepassing.

De door ons geselecteerde komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.