Stevia Extract Poeder RebA97

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Stevia Extract Poeder RebA97? Kijk hier verder…
Waardering:
93% of 100
Vanaf € 9,44
Op voorraad
SKU
43140-conf
+ -

De kracht van Stevia extract poeder RebA97

Stevia extract poeder RebA97 is een specifiek Stevia product. Inmiddels heeft bijna iedereen wel van Stevia zoetstof gehoord. Stevia extract poeder bezit bijzondere eigenschappen. Ten eerste is de zoetstof vrij van calorieën. Dat houdt in dat je zoet kunt eten, zonder dat je van de zoetigheid dik wordt. Denk je aan zoetigheid, dan denk je aan suiker. De zoetstof Stevia is zoet, maar geen suiker. Het is een ander soort smaakversterker, die wel 200-300 keer de zoetigheid van suiker kan bereiken. Het poeder Stevia extract wordt gewonnen uit de Stevia plant.

Oorsprong Stevia

De Steviaplant heeft als wetenschappelijke naam Stevia Rebaudiana. Reb. is natuurlijk een afkorting van Rebaudiana. De Rebaudiana plant groeit in Zuid-Amerika. Hier wordt de bijzondere zoetstof al eeuwenlang gewonnen en gebruikt.

Productieproces Stevia

De bladeren van de plant worden gemalen en geweekt in heet water. De waterige oplossing wordt gezuiverd en gedroogd tot stevia overblijft. Stevia heeft een lichte bittere, dropachtige nasmaak.

Gezonde eigenschappen Stevia en toepassingen

Wist je dat Stevia bovendien beter is voor je tanden dan normale suikers dat zijn? Poeder van Stevia extract is een geschikt suiker-alternatief voor diabetici. Dat komt door de opvallende Glycemische index van 0. Met deze index wordt vastgelegd hoe koolhydraten door het bloed worden opgenomen (wat weer kan leiden tot verstoringen in de bloedsuikerspiegeling). Met Stevia blijf je voor schommelingen gewaarborgd.

Premium Stevia Extract Poeder RebA97

Stevia Extract Poeder RebA97 van Steviahouse is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Steviahouse is het merk voor al uw stevia producten. De gezonde suikervervanger voor elke toepassing.

De door ons geselecteerde komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.