Stevia Extract Zoetjes RebA60 Regular in dispenser

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Stevia Extract Zoetjes RebA60 Regular in dispenser? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 11,99
Op voorraad
SKU
43170-conf
+ -

De kracht van Stevia extract zoetjes RebA60

Stevia extract zoetjes RebA60 is een specifiek Stevia product. Inmiddels heeft bijna iedereen wel van Stevia zoetstof gehoord. Stevia extract bezit bijzondere eigenschappen. Ten eerste is de zoetstof vrij van calorieën. Dat houdt in dat je zoet kunt eten, zonder dat je van de zoetigheid dik wordt. Denk je aan zoetigheid, dan denk je aan suiker. De zoetstof Stevia is zoet, maar geen suiker. Het is een ander soort smaakversterker, die wel 200-300 keer de zoetigheid van suiker kan bereiken.

Oorsprong en geschiedenis Stevia

De Steviaplant heeft ook een wetenschappelijke naam, namelijk Stevia Rebaudiana. Reb. is natuurlijk een afkorting van Rebaudiana. De Rebaudiana plant groeit in Zuid-Amerika.

Productieproces Stevia

De bijzondere zoetstof wordt al eeuwenlang gewonnen en gebruikt. Het zijn de bladeren van de plant die je moet hebben als je de zoetigheid te oogsten. Deze worden verpulverd en dan geweekt.

Gezonde eigenschappen product en toepassingen

Stevia extract zoetje RebA60 Regular is rijk aan Steviolglycosiden. De Stevia zoetstof is ontzettend krachtig: je hebt vaak maar één zoetje nodig om je koffie zoet te krijgen. Voeg je er meer toe, dan wordt het al snel mierzoet. Zoetjes van Stevia bevatten geen calorieën, in tegenstelling tot gewone suiker. De stevia zoetjes worden geleverd in een speciale dispenser.

Premium Stevia Extract Zoetjes RebA60 Regular in dispenser

Stevia Extract Zoetjes RebA60 Regular in dispenser van Steviahouse is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Steviahouse is het merk voor al uw stevia producten. De gezonde suikervervanger voor elke toepassing.

De door ons geselecteerde zoetstoffen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.