Stevia in Bulk

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Stevia extract rebA60 Regular poeder
  Stevia Extract Poeder RebA60 Regular SKU: 90015-conf
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 7,54
 2. Stevia extract rebA97 poeder
  Stevia Extract Poeder RebA97 SKU: 43140-conf
  Waardering:
  93%
  Vanaf € 9,44
 3. Stevia Extract Vloeibaar
  Stevia Extract Vloeibaar SKU: 90002-conf
  Waardering:
  97%
  Vanaf € 5,34
 4. Stevia Extract Zoetjes RabA60 Regular
  Stevia Extract Zoetjes RabA60 Regular SKU: 43150-conf
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 11,07
 5. Stevia extract zoetjes RebA60 Regular dispenser 300 tabs
  Stevia Extract Zoetjes RebA60 Regular in dispenser SKU: 43170-conf
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 11,99
 6. Stevia Extract Zoetjes RebA97
  Stevia Extract Zoetjes RebA97 SKU: 43160-conf
  Waardering:
  91%
  Vanaf € 12,92
 7. Stevia extract zoetjes RebA97 dispenser 300 tabs
  Stevia Extract Zoetjes RebA97 Regular in dispenser SKU: 43180-conf
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 14,41
 8. Stevia Strooisuiker Erythritol
  Stevia Strooisuiker Erythritol SKU: 90008-conf
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 2,69
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stevia extract Bulk

Speciaal voor zakelijk gebruik verkopen wij ook Stevia extract bulk. Dit zijn grootverpakkingen die ideaal te gebruiken zijn in bijvoorbeeld restaurants of grootkeukens. Stevia is een veelzijdige en natuurlijke suikervervanger die in tal van gerechten en baksels toepasbaar is. Zo bied je als restauranthouder ook je gasten die diabetespatiënt zijn een veilige en gezondere menukeuze. Ditzelfde geldt voor gasten die candida hebben of fenylketonurie (PKU). Daarnaast zijn deze bulkverpakkingsformaten eveneens zeer geschikt voor retailers en resellers. Wanneer je hier geïnteresseerd in bent, kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Naturaplaza. We bepalen dan samen met jou de gewenste bulkverpakking en bieden je hierbij gunstige tarieven.

Gewaardeerde toevoeging op de menukaart

Stevia extract als natuurlijke suikervervanger geniet inmiddels een enorme populariteit. Dit heeft niet in de laatste plaats te maken met het feit dat Stevia geen invloed heeft op de bloedspiegel. Bovendien kent de Stevia extract van Steviahouse geen toevoegingen en een glycemische index (GI) van 0 (nul). Daarmee worden deze zoetstoffen niet alleen gewaardeerd door bijvoorbeeld diabetespatiënten, maar ook door steeds meer mensen die verantwoord en gezonder willen eten en drinken. Door als restaurant of grootkeuken Stevia extract toe te voegen als ingrediënt in plaats van kristalsuiker, maak je dus een alom gewaardeerde keuze.

Stevia extract bulkverpakkingen

Stevia extract bulk is bij Naturaplaza in ieder gewenst verpakkingsformaat verkrijgbaar. Standaard hebben we diverse bulkverpakkingen in ons assortiment die bestaan uit Stevia extract poeder, Stevia vloeistof extract en Stevia extract strooisuiker. Uiteraard hebben we ook bulkverpakkingen aan Stevia extract zoetjes in huis. Deze zijn onder meer geschikt om bij de koffie en thee te serveren als vervanger voor gewoon tafelsuiker. Hoewel je Stevia extract als ingrediënt kunt toevoegen aan de menukaart, springen de Stevia extract zoetjes meteen in het oog bij de gasten. Hiermee maak je als restauranthouder of grootkeuken dus zichtbaar een goede indruk. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, we zijn je graag van dienst.

Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.