image/svg+xml Openclipart flag-europe

Druïden Rookzout Denemarken

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Druïden Rookzout Denemarken? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Geeft een intense en speciale rooksmaak aan gerechten
  • plus-circle Geschikt voor eieren, tomaten, komkommers, vis en alle soorten vlees
  • plus-circle Geeft een steak de bijzondere smaak van op vuur bereid vlees, zelfs als het in een oven wordt gegaard
Details

Oorsprong Druïden rookzout

Druïden rookzout komt uit Denemarken.

Productieproces, Oogst en bewerking Druïden rookzout

Dit rookzout is een zeezout, dat volgens een viking-traditie wordt gerookt, wat resulteert in een intense en speciale rooksmaak. De smaak wordt bepaald door het gebruik van verschillende houtsoorten. Het rookzout wordt gerookt op pure jeneverbesstruiken, die speciaal voor dit doel uit Noorwegen worden geïmporteerd (omdat in Noorwegen hout groeit, dat vrij is van allerlei giftige stoffen). Het zout heeft een bloemige geur, vele smaaknuances en is zacht in de mond met een kruidige smaak. Het is de meest populaire rookzout variant van onze klanten. In vergelijking heeft het rookzout , dat wordt gerookt op puur eikenhout, eveneens vele smaaknuances en is ook zacht in de mond, maar is een beetje bitter van smaak.

Gezonde eigenschappen product en toepassingen

Het Druïden rookzout is speciaal geschikt voor: eieren, tomaten, komkommers, vis en alle soorten vlees. Het geeft een steak de bijzondere smaak van op vuur bereid vlees, zelfs als het in een oven wordt gegaard. Wanneer u gebruik maakt van dit rookzout, krijgt u een indruk hoe de Scandinavische volkeren hun zout dolven en gebruikten. Vroeger werd zeewater of pekel op een brandend vuur gegoten, waarna het wateraandeel verdampte. Het zout sloeg vervolgens neer op de verkoolde houtresten, waarna het met handgereedschap van het hout werd geschraapt om het te kunnen consumeren.

Waar kan ik rookzout kopen?

Gemakkelijk rookzout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je rookzout kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele rookzout aanbieding meer.

Druïden Rookzout Denemarken van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde rookzout komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Druïden Rookzout Denemarken van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Druïden Rookzout Denemarken toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Druïden Rookzout Denemarken? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 43190-conf
Productspecificatie Specsheet
Extra Info Flowchart
Productvorm Granulaat
Kleur Bruin
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Zeezout
Speciale Eigenschappen Conventioneel
Land van teelt Denemarken
Merk Holyflavours
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Ja
Natrium 38 g
Zout 97.2 g
Reviews
star star star star star
DruÏden rookzout Denemarken
Ik had gelezen op de website dat deze zout een speciale smaak heeft omdat dit ook gemaakt is met een bepaalde soort hout wat uit Noorwegen komt en dat geeft de zout een speciale zoete smaak. Het is echt zo en ik vind het echt lekker bij bepaalde gerechten.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op