image/svg+xml Openclipart

Duits Steenzout Fijn 0.2-0.7 mm

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Duits Steenzout Fijn 0.2-0.7 mm? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Geschiedenis van Duits steenzout

Het is inmiddels meer dan 200 miljoen jaar geleden sinds de Zechstein Zee uitdroogde en er natuurlijk steenzout gevormd werd. Deze zee was een ondiepe binnenzee die zich uitstrekte over een groot deel van Noordwest Europa. Momenteel ligt het zout 400 tot 750 meter onder de grond opgeslagen en bevat het talrijke mineralen en gebonden jodium. Het is een natuurproduct dat alleen gemalen en gezeefd wordt.

Het toepassen van Duits steenzout

Dit product heeft een erg aangename zoute smaak en het is zeer geschikt voor gebruik op allerlei soorten gerechten. Duits steenzout is, zoals alle zouten, hygroscopisch van aard. Kort gezegd betekent het dat zout water aantrekt. Bewaar het dus op een droge plek.

Specifieke eigenschappen:

  • 98,4% NaCI.
  • 0,02% Mg.
  • 0,20% Ca.
  • 0,1% K.

Waar kan ik Duits steenzout kopen?

Gemakkelijk Duits steenzout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Duits steenzout kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Duits steenzout aanbieding meer.

Duits Steenzout Fijn 0.2-0.7 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde Duits steenzout komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Duits Steenzout Fijn 0.2-0.7 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Duits Steenzout Fijn 0.2-0.7 mm toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Duits Steenzout Fijn 0.2-0.7 mm? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 30101-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Duits Steenzout
Speciale Eigenschappen Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) -
Eiwitten -
Koolhydraten -
Vetten -
Verzadigde Vetten -
Vezels -
Natrium 39 g
Zout -
Reviews
Duits Steenzout Fijn 0.1-0.7 mm
Ik hou van zulke kleine zoutkorrels want dan is de smaak van het zout ook niet te sterk, ik vind dit ook een erg lekkere zout.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op