Uitlopend

Himalaya Zoutlamp Model zoutschaal 4 kg

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Himalaya Zoutlamp Model zoutschaal 4 kg? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Lamp gemaakt van zout

Zoals de naam al doet verwachten worden zoutlampen gemaakt van zout. Het zout waar de lampen van gemaakt worden is geen gewoon zout. Het zout voor deze lampen komt uit de uitlopers van de Himalaya. De lampen hebben een witte, roze of oranje kleur.

Positieve en negatieve ionen

Zonder dat je er erg in hebt, kan je woon- of werkruimte een grote hoeveelheid positieve ionen bevatten. Het woord 'positief' is hierin enigszins misleidend. Elektronische apparatuur en beeldschermen geven een hoge concentratie positieve ionen af. Hierdoor kun je last krijgen van diverse gezondheidsklachten. Onze Naturaplaza zoutlampen daarentegen, geven juist veel negatieve ionen af. Negatieve ionen kunnen mogelijk helpen het evenwicht in je leefomgeving herstellen. Door de mogelijke heilzame werking van deze lampen kunnen de genoemde lichamelijke klachten verminderen.

Zoutlamp als uniek natuurproduct

Onze zoutlampen worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd uit natuurlijke zouten afkomstig uit de uitlopers van het Himalayagebergte. Dit betekent dat de door jou bestelde zoutlamp af zal wijken van de afbeelding op onze site. Niet qua gewicht en afmetingen uiteraard, maar wel qua kleuren en nuances. De kleuren kunnen hierbij lichter of donkerder zijn. Wanneer je aan bepaalde tint de voorkeur geeft, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij proberen je dan altijd de kleurtint van jouw voorkeur te leveren. Wat je voorkeur ook is, van een unieke en sfeervolle ambiance ben je altijd verzekerd.

Hoe gebruik je de zoutlamp?

Een zoutlamp gebruiken is erg makkelijk. Je hoeft hem alleen maar neer te zetten in een kamer en hem aan te zetten. De lamp doet de rest.

Schoonmaakadvies

Omdat de lamp van zout is en zout oplost in water kun je deze lamp niet afnemen met water of een natte doek.

Gebruik de stofzuiger en/of een zachte droge borstel om de lamp af te nemen. Eventueel kunt u ook een microvezel stofdoek gebruiken.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden.

Waar kan ik himalaya zoutlampen kopen?

Gemakkelijk himalaya zoutlampen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je himalaya zoutlampen kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele himalaya zoutlampen aanbieding meer.

Een Himalaya Zoutlamp Model zoutschaal 4 kg van Naturaplaza

Wist je dat Naturaplaza een van de oudste aanbieders is van natuurlijke zoutlampen uit Pakistan? Al sinds 2012 heeft Naturaplaza een groot aanbod van verschillende designs en ontwerpen. Van grof gehakte lampen tot stijlvol geslepen geometrische vormen in allerlei groottes en kleurschakeringen.

Deze himalaya zoutlampen zijn een toevoeging voor je gezondheid!

Een zoutlamp kan op verschillende manieren je gezondheid ondersteunen. Ze verspreiden kleine zoutdeeltjes in de ruimte, die een positieve werking hebben op de ademhaling. Een warme zoutlamp straalt ook negatieve ionen uit. Deze negatieve ionen neutraliseren het effect van positieve ionen, die door allerlei electronische apparatuur in de ruimte worden verspreid. Dit kan ervoor zorgen dat je energieniveau verbetert en stress wordt verminderd.

Knus in huis!

Deze Himalaya Zoutlamp Model zoutschaal 4 kg is niet alleen goed voor je gezondheid, maar is ook een uitstekende sfeermaker in je woon- of slaapkamer. Het himalaya zout waarvan de lamp gemaakt is geeft een warm en veelal oranje-achtig licht, dat een zeer knusse sfeer in huis creeert.

Bekijk alle producten van het merk Naturaplaza

Is Himalaya Zoutlamp Model zoutschaal 4 kg toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Naturaplaza, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Himalaya Zoutlamp Model zoutschaal 4 kg? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 43540-conf
Productvorm Accessoires
Kleur Roze
Aanbevolen gebruik

Gebruiksadvies:

  • Voor een gemiddelde slaapkamer van 12m2 met een tv, een wekkerradio en twee telefoons met opladers volstaat een zoutlamp van 2-3 kg.
  • In een kamer van zo'n 25m2 met een vergelijkbaar aantal apparaten gebruik je dus twee lampen of één grotere.
  • Maar gebruik je veel meer electronica in die ruimte of een airco die de lucht zuivert van ionen, dan zal de effectiviteit van de lampen negatief worden beïnvloed.
Speciale Eigenschappen Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt Pakistan
Merk Naturaplaza
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
Leuk voor op de bijzettafel
Heb deze lamp als sfeerverlichting op de bijzettafel, geeft een leuke sfeer, niet heel veel licht maar daar had ik het ook niet voor bedoeld dus prima aankoop.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op