Kala Namak Zout Fijn 0.3-0.5 mm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kala Namak Zout Fijn 0.3-0.5 mm? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,35
Op voorraad
SKU
30082-conf
+ -

Wat is Kala Namak

Kala Namak is ook wel bekend onder de naam Indiaas Zwart zout. Het zout wordt gewonnen uit een zwarte rots, in de groeven aan de voet van de Indiase Himalaya. Na het vermalen blijft er weinig van de zwarte kleur over.

Toepassing Kala Namak

Dit zout is zeer geliefd onder veganisten. Het steenzout heeft door zijn zwavelhoudende eigenschappen een geur en smaak die doet denken aan gekookte eieren. Zo kunnen veganisten de smaak van eieren toevoegen aan een gerecht zonder een echt ei te gebruiken. Op deze manier kun je het als eivervanger gebruiken bij vegan mayonaise of bij tofu. Kala Namak wordt ook veel gebruikt als toevoeging aan curry’s, chutneys en het wordt over gefrituurde gerechten gestrooid. Het gaat ook heel goed bij gerechten met kip en rijst.

Waar kan ik kala namak zout kopen?

Gemakkelijk kala namak zout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je kala namak zout bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele kala namak zout aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Premium Kala Namak Zout Fijn 0.3-0.5 mm

Kala Namak Zout Fijn 0.3-0.5 mm van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde steenzouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.