Viking Rookzout 1-3 mm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Viking Rookzout 1-3 mm? Kijk … Lees hieronder verder...
Vanaf € 12,03
Op voorraad
SKU
30131-conf
+ -

Herkomst en winning van Viking rookzout

Aromatische rook, vuur en intense specerijen. Deze indrukken geven het uiterlijk en het aroma van deze Deense gerookte zoutvariant. Slechts ongeveer 5% van alle soorten gerookt zout wordt daadwerkelijk gerookt. De meeste 'rook'zouten bestaan uit zout vermengd met rookaroma’s. Dit rookzout is echter werkelijk gerookt zeezout op Vikingerwijze:

Zeewater wordt op een brandend houtvuur gegoten. Terwijl het water verdampt, hecht het neergeslagen zout zich aan de verkoolde houtblokken. Dit resulteert in een intensieve rooksmaak. De smaak kan veranderd worden door verschillende soorten hout te gebruiken. Nadat het zout van het hout is geschraapt kan het worden gebruikt.

Smaak en gebruik

Dit rookzout wordt gerookt op zuiver Noors eikenhout en jeneverbes. Het geeft dit rookzout een Bloemige geur met veel aromanuances. Het zout ligt zacht in de mond en heeft een kruidige smaak.

Het Viking rookzout is onder andere geschikt voor op eieren, tomaten, komkommers, vis en alle soorten vlees. Braad een biefstuk met Viking Rookzout voor een zeer bijzonder en smaakvol resultaat.

Premium Viking Rookzout 1-3 mm

Viking Rookzout 1-3 mm van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde rookzouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.