Zouten in bulk

Voor grootverbruikers in natuurlijke zoutsoorten hebben wij ook zouten in bulk in het assortiment. Hier vind je diverse zouten, die we ook in bulkverpakkingen aanbieden. Het gaat om 100% natuurlijke zouten, die geen toevoegingen bevatten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Dode Zeezout Fijn 0.1 mm hoofdafbeelding
  Dode Zeezout Fijn 0.1 mm SKU: 30142-conf
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 2,08
 2. Halietzout wit Granulaat 2-5 mm hoofdafbeelding
  Halietzout wit Granulaat 2-5 mm SKU: 30079-conf
  Vanaf € 2,26
 3. Himalaya Halietzout Brokken wit 2-5 cm hoofdafbeelding
  Himalaya Halietzout Brokken wit 2-5 cm SKU: 30209-conf
  Vanaf € 2,26
 4. Himalaya Kristalzout Poeder roze Fijn 0.1-0.3 mm hoofdafbeelding
  Himalaya Kristalzout Poeder roze Fijn 0.1-0.3 mm SKU: 30067-conf
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 2,13
 5. Himalaya Kristalzout roze Granulaat 2-5 mm hoofdafbeelding
  Himalaya Kristalzout roze Granulaat 2-5 mm SKU: 30075-conf
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 2,03
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zouten in Bulk

Voor grootverbruikers in natuurlijke zoutsoorten hebben wij ook zouten in bulk in het assortiment. Onze standaard bulkverpakkingen hebben een gewicht van 1, 2,5 of 25 kilogram. Maar ook wanneer je een ander verpakkingsformaat wenst ben je bij Naturaplaza helemaal aan het juiste adres. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Datzelfde geldt voor onze andere biologische smaakversterkers zoals Stevia, kruiden en specerijen. Of je nu restauranthouder bent, retailer of reseller, onze bulkverpakkingsformaten zijn een toonbeeld van scherp geprijsd gemak. Al onze smaakmakers zijn hierbij 100% natuurlijk en bevatten geen toevoegingen.

Middellandse Zeezout uit Italië

Van het kwaliteitsmerk HolyFlavours hebben we onder meer Middellandse Zeezout Granulaat in bulkverpakking in huis. Dit is een volledig natuurlijk zout dat wordt gewonnen in een prachtig natuurgebied in Zuid-Italië. Het Middellandse Zee water wordt hier via een kanalensysteem door kwelders geleid. De zon en de wind verhogen vervolgens geleidelijk de zoutconcentratie, waarbij het zout begint te kristalliseren. Zodra het zout rijp genoeg is wordt het geoogst en na droging gezeefd in diverse korrelgroottes. Het resultaat is een puur natuurproduct met een bijzonder verhaal. Dit maakt deze zouten zeer geliefd bij veel restauranthouders die hun gasten graag iets speciaals willen bieden.

 

Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.